Saturday, January 19, 2013

καθαρά πράματα


έσιει τζιαρό που εσταμάτησα να παρακολουθώ τζιαι να ασχολούμαι με την μάππα
αλλά απότι φαίνεται μερικά πράματα δεν αλλάσσουν ποττέ όμως.

Το να παίζει με 10 παίχτες η Ομόνοια απέναντι στο ΑΠΟΕΛ είναι παράδοση. Και πρέπει να σεβόμαστε τις παραδόσεις μας και γενικότερα τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας. Και φυσικά ήταν μέσα στο γήπεδο ο παίχτης του ΑΠΟΕΛ στο γκολ. Φαίνεται εξάλλου.


3 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Αφου το μεγαλωσατε εσεις τι φταιμε εμεις?

http://4.bp.blogspot.com/-ydPL7o0ghFQ/UPuoGGMPaqI/AAAAAAAAAI4/lhedAVxAXbE/s1600/BA_ISAuCMAAzPwh.jpg

xwrikos

Anef_Oriwn said...

Anonymous [ημερ. January 20, 2013 at 4:47:00 AM PST],
Θες να πεις ότι ο σχολιογράφος Φουρνοφκιος, “πήγαινε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”;

**************************
Xwrikε,
Όπως έγραψα και στο blog μου σε σχετική δική σου παρέμβαση εκεί [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2013/01/112013_19.html]:
Μεν παίζεις πελλόν! Το συγκεκριμένο δεν ήταν το μοναδικό “λάθος” του εκτελούντος ειδική αποστολή διαιτητή! Ήταν και η αποβολή [τηρήθηκε όμως η παράδοση που εδώ τζιαι μιαν δεκαετία θέλει την “Ομόνοια” να τελειώνει τα παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ με δέκα παίχτες!], αλλά και η γενικότερη ανομοιομορφία της διαιτησίας [μεροληπτικής σε βάρος της “Ομόνοιας”] και η σπουδή [έστω και με την υποψία] να σφυρίζονται παραβάσεις εναντίον της “Ομόνοιας”…
Θυμάσαι που το καλοκαίρι [του 2011] στο ματσς “ΟΜΟΝΟΙΑΣ” – ΑΠΟΕΛ για την Ασπίδα της ΚΟΠ ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι σε βάρος της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ” και αμέσως μετά όταν του σφύριξαν από το ακουστικό ότι έκαμε μαλακία, ανακάλεσε την απόφαση του!