Thursday, January 7, 2010

Λαέ κινήσου να ενώσεις το νησί σου. Δικοινοτική συγκέντρωση στο τέρμα της Λήδρας, Παρασκευή, 8-1-2010, 15.30

Η Πλατφόρμα εκπαιδευτικών Ενωμένη Κύπρος θέλει να υπογραμμίσει ότι ο κάθε Κύπριος πολίτης πρέπει –ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή- με τη δράση του να συμβάλει στη λύση και την επανένωση της Κύπρου, αφήνοντας στην άκρη τα μισαλλόδοξα κηρύγματα των δυνάμεων της διχοτόμησης και στηρίζοντας αποφασιστικά τις προσπάθειες για λύση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.
Εδώ και δεκαετίες οι ηγέτες μας συνομιλούν κάτω από την πίεση και την αντίσταση των Τουρκοκυπρίων και Ελληνοκυπρίων απορριπτικών και εθνικιστών. Είναι καιρός οι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι προσεγγιστές να συγκροτήσουν ένα δυναμικό, δικοινοτικό κίνημα παρέμβασης και πίεσης, όπως το πρόσφατο τουρκοκυπριακό κίνημα της πλατφόρμας «Αυτή η Χώρα είναι δική μας». Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσουμε ευνοϊκούς συσχετισμούς στον αγώνα για επανένωση της χώρας μας.

Ζητούμε οι εντατικές συνομιλίες να γίνουν διαρκείς μέχρι τη λύση.

Στους δρόμους μέχρι τη νίκη, στους δρόμους μέχρι την επανένωση.

3 comments:

Anonymous said...

τζαι η ώρα που το κάμνετε δείχνει ότι ούλλοι σας είσαστεν αθκιασεροί, λεφτάδες που ντρέπεστε για τα ριαλλιά του τζιυρού σας τζαι παίζετε. Επαναστάτες της φατζιής, κοπέλλια νάιλον, που εν εδουλέψαν ποττέ τους τζαι μπόρουν να παν ''συγκέντρωση'' η ώρα 15:30.

gregoris said...

είμαστεν δασκάλοι τζιαι σχολάννουμεν το μεσημέρι.
στες άλλες εκδηλώσεις μας που εν Σάββατα - Κυριακές έρκεσαι ανώνυμε πραγματικέ επαναστάτη;

Anonymous said...

πάντα