Friday, August 21, 2009

Δικοινοτική πορεία 1ης Σεπετεμβρίου. Βαδίζουμε για ειρήνη και λύση.

Το απόγευμα της 1ης Σεπτεμβρίου που είναι η παγκόσμια μέρα ειρήνης η δικοινοτική Πλατφόρμα της Ειρήνης διοργανώνει δικοινοτική εκδήλωση στο Λήδρα Πάλας. Οι τ/κ θα συγκεντρωθούν στο Πάρκο Κοουλού και οι ε/κ στην Πλατεία Ελευθερίας και θα πορευτούμε παράλληλα και ταυτόχρονα προς το Λήδρα Πάλας. Εκεί μέσα στην νεκρή ζώνη θα συναντηθούμε και θα ενώσουμε τις φωνές μας για την επίτευξη της ειρήνης στην Κύπρο. Θα ακολουθήσει συναυλία από ε/κ και τ/κ μουσικά σχήματα.

Είναι η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται αυτή η δικοινοτική εκδήλωση. Φέτος αναμένουμε η εκδήλωση να είναι μαζικότερη έτσι ώστε να στείλουμε το μήνυμα στους ηγέτες των δυο κοινοτήτων ότι ο κυπριακός λαός επιθυμεί και αγωνίζεται για την ειρήνη. Να ασκήσουμε πίεση στους ηγέτες μας για να προχωρήσουν επιτέλους σε συμφωνία που θα τερματίζει την διαίρεση του νησιού.

Δικοινοτική πορεία ειρήνης την 1η Σεπτεμβρίου. Να είμαστε όλοι εκεί!

3 comments:

ΠΛΑΝΗΤΑΣ said...

Είναι ένα πολύ βροντερό μήνυμα που θα στείλουμε εάν έχουμε μαζική και δραστήρια παρουσία. Γι'αυτό είναι και πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε εκεί!

Anonymous said...

Βεβαίως θα πάμε, και θα δούμε πάλι όλη την ΤΚ αριστερά που στενοκέφαλα αντιπολιτεύεται τον Ταλάτ, να τον κατηγορεί πως τίποτα δεν έχει κάνει και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.
Θα πάμε όμως.

Αμαδρυάς said...

Εκεί πρέπει να βρεθεί κάθε Κύπριος που πιστεύει ότι δεν πάει άλλο , που αγαπά το νησί ΟΛΟΚΛΗΡΟ και ελπίζει στην επανένωση.

Να δείξουμε πως μόνο ένας δρόμος υπάρχει για να υπάρξει ειρήνη: Ο κοινός αγώνας των Κυπραίων κατά της διχοτόμησης, για την οποία κάποιοι φροντίζουν να προετοιμάζουν δεόντως το λαό με το μηδενισμό, την ηττοπάθεια, τα κούφια ψευδοπατριωτικά συνθήματα.